Om Uten Filter

Podkasten Uten Filter er ein samtalebasert podkast som vil ta opp ulike samfunnsaktuelle problemstillinger i kvar episode. Gjennom lengre, uavbrutte intervju skal podkasten forsøke å framheve røyster som på eitt eller anna vis skil seg ut i den konsensusorienterte samfunnsdebatten i Noreg.

Målet ved pokasten er å informere og engasjere, men også å provosere og dra lyttaren litt ut av komfortsonen. Etablerte sanningar skal bli utfordra, meiningsmangfaldet skal bli utvida. Uten Filter er podkasten som spør meir.

Podkasten Uten Filter vart i september 2015 støtta med midler frå stiftinga Fritt Ord.

Etiske retningsliner

Uten Filter set høge presseetiske standardar, og følgjer retningslinene til Vær Varsom-plakaten

Røysta bak

Jonas Sætre står bak podkasten og har det fulle ansvaret for innhold og produksjon. Sætre har tidlegare jobba som nyheitsjournalist i NRK, Dagbladet, Aftenposten og Bergens Tidende, samt arbeidd frilans for ei rekkje publikasjonar. Av utdanning har han ein bachelor i historie, med spesialisering i amerikansk politisk historie, mellom anna frå American Univerisity i Washington, D.C.

764f28bf3682bfe1dae3947913f5433f

Brenda Mata er utdanna industridesigner og står bak det grafiske på nettsida Utenfilter.net, og ho har også vore gjesteprogramleiar på episode 4, intervju med Janet Balaskas.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s